Så jobbigt

Idag har det inte varit en bra dag, det är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att mensen kom i går. Det var ett tag sedan jag grät så mycket som jag gjort de här två dagarna (eller ja med tanke på hur det varit så var det ett tag sedan). Hoppet byttes återigen ut mot förtvivlan och allt känns bara skit, rädslan för att inte få ett levande barn kommer över en igen. Ilskan över att man i rättvisans namn inte ger oss sex försök denna gång växer ännu mer. Jag är också rädd inför den eventuella(förmodade) IVFen som kommer att ske, jag är rädd för tiden det kommer att ta, att det inte kommer att funka, ja allt… Jag som tyckte att det skulle bli så bra att få ett litet tillskott i maj, lagom till sommaren, nu ser det ut som att det blir ännu en sommar utan bebis, utan barn… Jag känner att jag bara vill lägga mig ner och försvinna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *