Statestik

Jag kollade lite statistik när jag var inne på spädbarnsfondens hemsida och blir så arg när jag ser att det inte har hänt ett skit sedan början av 80-talet när det gäller antalet dödfödda barn, det är ju inte heller så att det är få barn som föds döda cirka fyra barn av tusen föds döda och många av de barnen skulle säkerligen gå att rädda bara man satsade lite mer på forskning inom det området. Istället så satsar man pengar på forskning och tobakens skada, de puckon som idag röker och/eller snusar under graviditeten vet om riskerna med det och forsätter ändå och det kommer inte att ändras för att det kommer mer forskning inom området. Satsa pengarna på bättre mödravård och fler rutinultraljud.

Idag är det för övrigt Noas sexmånadersdag och vi var ute till platsen där vi spred hans aska för tre månader sedan, det var nästan lika fint idag som den dagen. Det blåste lite mer och var lite kallare men det var fint. Vad jag saknar min lilla skrutt!

Jag älskar dig för alltid och för evigt min lilla son och ljuset brinner i köksfönstret för dig nästan varje kväll! Jag saknar dig så det gör ont i mitt hjärta och även om det svara hålet har blivit mindre så är saknaden alltid lika stor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *