Mors dag

Som titeln antyder så är det mors dag idag, inte en dag som någonsin har betytt så mycket i min familj. Oftast slängs ett sms iväg för att gratta mamma på mors dag men aldrig mer än så. Egentligen så är det väl inget att känna nån mer sorg över än andra dagar för hade Noa levt så hade nog dagen inte firats mer än någon annan dag. Jag bara saknar lilla Noa lite extra mycket idag (och igår) om det ens är möjligt. Varje dag utan vår lilla Noa känns så tom och när man ser alla andra fina små barn så känns allt bara så orättvist. Varför fick inte vi behålla vårt fina lilla barn?

Kanske även kan säga att gårdagens ettårskalas gick över förväntan, de riktigt små barnen såg vi inte så mycket av och barn är ganska avväpnande så dagen förflöt ganska bra. Var lite extra tungt på kvällen dock och orättvisan kändes så tung, jag vill ju inget annat än att ha min lilla pojke här hos mig. Känna hur hans varama kropp ligger och vilar på min. Hålla hans små händer och fötter och bara njuta av varje andetag han tar… Varför får jag inte uppleva det med min lilla son? Jag hoppas så innerligt att jag snart får uppleva det med ett syskon till Noa. Jag väntar fortfarande på ägglossning och hoppas jag får det väldigt snart (vilket jag borde få) och sen att jag blir gravid och att det verkligen går bra hela vägen. Tänk den dagen man kan få hålla i sitt eget levande lilla barn och bara känna den enorma lyckan. Även om sorgen över Noa kommer att vara där så kommer lyckan ändå att finnas där också och jag vill så gärna känna lycka igen, även om lyckan kanske aldrig kan bli vad den tidigare har varit så hoppas jag verkligen att jag någon gång snart får känna lyckan över att hålla mitt egna levande barn i famnen ett barn som är friskt och mår bra och som lever i många år och blir gammal och får egna barn och barnbarn… Jag längtar så efter den dagen…

Jag älskar min lilla Noa och jag saknar honom så mycket som jag aldrig trodde var möjligt. Jag vill bara ha honom här och älska honom för evigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *