Fertilitetsenheten har ringt

I fredags så hade vi fortfarande inte fått någon kallelse från fertilitetsenheten och Petra ringde för att ”pressa” dem lite (vi ville ju helst av allt ha en tid nu i slutet på maj så vi kanske kunde få göra första försöket nu på nästa ägglossning). De skulle ringa nu här på förmiddagen. Strax efter elva ringde det från dolt nummer på min telefon och jag tänkte att det var jobbigt att de ringde till mig istället för till Petra. Jag är ingen telefonpratar person och har extremt nära till alla mina känslor nu. Men allt var lugnt, vi fick en tid för återbesök i morgon! Så jävla nice, nu hoppas jag bara att det inte blir massa annat krongel utan att allt ser bra ut och att vi kanske kan få göra ett försök nu redan i månadsskiftet (om nu ägglossningen har kommit igång och jag får en då). Just nu känns i alla fall livet ganska bra och det var nästan att några tårar fälldes för att jag blev så glad. Kanske kan vi få ett syskon till Noa innan hans ettårsdag, skulle inte det vara helt underbarn?!
Jag vet att det självklart kommer att bli ett fortsatt jobbigt år men hoppet kom tillbaka lite till mig idag. Om jag nu lyckas bli gravid så tror jag att hopplösheten kan försvinna (så länge inget händer med nästa lilla liv). Nu är det bara hålla tummarna och hoppas på att allt går bra och att vi om ett år har en levande liten bebis som är frisk och mår bra.

Noa vi glömmer dig inte för det, vi älskar dig in i evigheten och vi kommer alltid att önska att du hade varit här hos oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *