Äggblåsor

Har fått lite svar nu angående det där med äggblåsorna som jag kände mig lite orolig för och det kan tydligen vara så att man har mer eller mindre vid olika perioder. Vi gick inte så mycket mer in på det men enligt henne så hade jag haft ännu färre vid ett annat tillfälle. Tydligen är det så att de räknar de äggblåsor som de ser är på tillväxt och när jag var där i torsdags var det typ sex stycken på tillväxt men någon gång tidigare så hade de bara sett två, gissar på att det var läkarbesöket innan Elliott blev till. Jag blev ganska mycket lugnare av det och på henne lät det som att det var bra med tanke på att jag inte hade stimulerats utan det bara var naturligt.

Nu känns det inte längre lika panikartat även om man självklart ändå vill att det ska fungera direkt, det är ju därför man går dit. Sen att det kostar några kronor är väl också en liten anledning, inte för att det är något större problem om det blir några få försök men blir det många försök så är det klart att det kommer att bli ekonomiskt tungt. Men som min kurator sa, ta en sak i taget, en vecka åt gången… Eller i detta fall ett försök i taget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *