Försöker njuta

Det börjar bli lättare nu med Elliott, inte för att han har blivit lättare utan snarare för att jag har insett att jag har en lite gnällig och ”krävande” bebis. Nu är det ju långt ifrån jämt som han är gnällig och krävande men det är väldigt svårt att få någonting gjort när man är ensam med honom. Att ens få starta datorn är en riktig lyx (framförallt om man är nörd som jag är;)).

Ringde till BVC idag (igen) då Elliott bajsar ”grönt” och pratade då även lite om amningen. Elliott ammar väldigt ofta på dagtid och är ganska jobbig när han ammar. BVC-sköterskan tyckte därför att jag skulle försöka förskjuta amningen med en kvart (de gånger som det går och när amningen är tät) för att kanske få honom att bara amma var tredje timme istället för varannan (som är maxtiden på dagtid mellan amningarna). Det är jätte mysigt att amma så jag vill absolut inte sluta med det men när han håller på och tramsar så får jag så ont av att han ammar och det kan ibland vara sjukt frustrerande när han ska amma hela tiden och vissa perioder kan han hålla på i 20 minuter också…

Jag måste dock säga att det ändå är helt underbart att få sitta här med en levande liten kille i knät som fascinerat tittar på datorskärmen (kanske har vi en liten nörd till här…) när jag skriver. Det är underbart att se hur han utvecklas och att han upptäcker nya saker varje dag. Han är inne i en period nu då han gärna ska stå när man har honom i knät, sitta är inte så kul längre. Han ska gärna vara med och pilla på min telefon också vilket är jätte sött.

Nu är det någon i mitt knä som har ledsnat så nu ska jag underhålla en tremånaders… Vet fortfarande inte riktigt hur man gör det dock…

Jag försöker njuta av att äntligen vara förälder till ett levande barn och oftast går det faktiskt ganska bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *