Fått libero att ändra sin text på hemsidan

När jag var gravid med Noa så var jag med i libero-klubben och samlade poäng och nu när jag blev gravid med Mini så aktiverade jag mitt konto igen och av någon anledning så har de fått för sig att jag har ett levande barn här hemma så en del nyhetsbrev har varit lite jobbiga att få. På liberos hemsida så har de en sån graviditetskalender som säger vad som händer från vecka till vecka och under vecka 35 så kunde man läsa att barnet börjar röra sig mindre för att det börjar bli trångt. Det fick bägaren att rinna över lite för mig så jag skrickade helt enkelt ett mail till dem, dels om nyhetsbreven och sen ifrågasatte jag det faktamässiga i det de skriver om minskade fosterrörelser. Mindre än en vecka senare så fick jag svar att de ändrat texten (vilket de har) och de bad också om ursäkt för att jag fått ”fel” nyhetsbrev.

Jag måste erkänna att jag faktiskt blev lite förvånad över att de tog åt sig av kritiken angående deras hemsida, det trodde jag faktiskt inte. Nu skrev jag ju om vad som hade hänt mig och att det bland annat var det jag läste, dels på nätet men också i boken man får på MVC (vissa MVC, har inte fått boken denna gång) som gjorde att jag inte sökte för minskade fosterrörelser. Det är ju libero som ger ut boken så kanske det var just att det var min personliga erfarenhet som gjorde att de ändrade texten på hemsidan. Nu hoppas jag att de även ändrar det som står i boken för är andra som jag så litar man ju mer på det man får genom sjukvården än det man hittar på en ”blöjsida” på nätet…

Jag måste även säga att jag inte läst alla veckor på liberos hemsida så jag vet ju faktiskt inte om det bara är under vecka 35 det stod att fosterrörelserna minskar. Tycker även att det är skrämmande hur vedertagen myten om fosterrörelser är, varje person jag tar upp det med (nästan) säger att det är ju så att de minskar på slutet… Det är riktigt illa tycker jag för det är så lätt att förlita sig på det för att ”alla” säger att det är så. Självklart blir det trängre och är man mycket aktiv själv så kanske man inte känner bebisen lika mycket men den SKA röra sig lika ofta som tidigare men rörelserna i sig kan bli mindre och då är det klart att de inte blir lika ”tydliga”…

Har för övrigt lagt till en ultraljudsbild i förra inlägget för jag tycker den bilden är så häftig…

2 reaktioner på ”Fått libero att ändra sin text på hemsidan

 1. Ska kolla in det förra inlägget! Vad bra att Libero ändrade texten, tror att det kan ha att göra med att vi var några stycken som pushade på i höstas angående det. Äntligen har de fattat. Ju fler som tjatar på de ju bättre är det ju. Barnmorskeboken ändrades ju också i sitt innehåll angående minskade fosterrörelser!

  Nu närmar det sig med stormsteg!! Snart finns lilla Mini hos er!

  Kram från mig!

  1. Då är det ju bra att de i alla fall ändrade det tillslut men man undrar varför det bara tog några dagar när jag mailade och inte hände någonting när ni mailade i höstas. Kanske råkade mitt mail hamna hos rätt person och era hamnade ”bara” hos kundtjänst och skickades aldrig vidare eller nåt.
   Jag tog upp det där om boken, för det visste jag, och ifrågasatta också vart de hade tagit faktan ifrån (att bebisen rör sig mindre) fick inget svar på det men de ändrade ju i alla fall på sidan och det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning. Tjat lönar sig;)
   Kram

Kommentarer inaktiverade.