Enkät om forum för personer som förlorat barn

Som jag har nämnt tidigare så håller jag på med mitt examensarbete och även om det gått väldigt trögt hitintills så börjar det i alla fall släppa lite nu.

Som examensarbete så tänkte jag skapa grunden till ett socialt forum för personer som har förlorat barn, anledningen att det bara kommer att bli en grund är för att tiden inte räcker till annars. Jag har dock som mål att göra klart forumet efter att examensarbetet är avslutat.Jag har i och med detta skapat en enkät för att se hur andra personer som förlorat barn tänker och skulle uppskatta om du som har förlorat barn kunde svara på min enkät.

Enkäten består endast av 17 korta frågor och tar inte mer än fem minuter att svara på.

Känner du andra som också har förlorat barn så skulle det uppskattas mycket om du sprider länken vidare. Enkäten kommer endast att ligga ute under en kortare period då examensarbetet endast är på tio veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *