Vill inte vara så här…

Det är jobbigt just nu, väldigt jobbigt. Fick panikångest igår, igen, och jag vet faktiskt inte riktigt varför fast ändå så förstår jag vad det kan ha berott på. Har tyckt att magen har varit hård och att jag haft mycket sammandragningar. Sen igår kväll rann det helt enkelt över och Petra ringde till förlossningen för att höra om det var normalt så det kanske kunde lugna mig. Jag hade i tisdags varit på ”vårdcentralen” och lämnat en odling då jag trodde att jag kanske kunde ha urinvägsinfektion och stickan tydde på att det kunde vara så. Barnmorskan på förlossningen sa att hon skulle kolla med läkaren om hon kunde se något svar på själva odlingen och gissa vem det var som jobbade, vår underbara läkare. Vår läkare ringde upp och hon sa att jag inte hade urinvägsinfektion och att det inte var konstigt att ha lite mer sammandragningar nu eller att magen var hård så blev lite lugnare. Hon sa att vi fick komma in om vi ville och även om jag kände mig extremt löjlig så gjorde vi det och det lugnade mig ytterligare att se lilla Mini ligga där inne, hon kollade även tappen och den var stabil vilket också är skönt att höra. Jag tyckte att magen var lite halvhård när vi var där men enligt läkaren så var livmodern helt normal och inte hård så även det kändes skönt. Att Noa var beräknad igår, fast för ett år sedan, gjorde säkert sitt för oron också fast jag inte kopplade det direkt. Det är väldigt jobbigt just nu och jag hoppas att det blir lite bättre sen efter att ettårsdagen har passerat. Att det i media spys ut om Viktorias bebis gör väl inte direkt saken bättre men man får väl vara glad att det inte var på Noas årsdag deras dotter kom… Ja jag är lite bitter men det får man faktiskt vara ibland…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *