Skillnad på graviditer

När jag var gravid med Noa så låg moderkakan i framvägg vilket gjorde att jag kände honom jätte sent, var nog någongång runt vecka 22 som jag verkligen kände att det där var bebisen. I den här graviditeten så ligger moderkakan i bakvägg vilket gör att jag har känt lilla mina sedan vecka 11/12 någon gång och jag har känt den varje dag sedan i slutet av förra året. Det är så häftigt när man känner de där rörelserna som gör att man rycker till för det nästan känns som att någon slår än i magen, inte hårt men tillräckligt för att man ska rycka till. Nackdelen med att känna bebisen så tidigt som jag gjort nu är ju de dagar (som idag) då man inte känner bebisen jätte mycket och de gånger man känner den så är de några få rörelser. Men det är ju så att den rör sig mindre vissa dagar och än så länge så är den ju så pass liten så den lätt kan ligga på ett sånt sätt så jag faktiskt inte känner den.
Det är skönt att graviditeterna ändå är så olika i vissa delar för då vet man ju att det här är en annan graviditet, det blir så uppenbart. Självklart vet jag ju det ändå men det är skönt att även kroppen ”vet det”…

Jag saknar min lilla Noa och det är så svårt att ta in att det faktiskt snart har gått hela elva månader sedan han föddes…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *