Väntan

Idag är en påfrestande dag… Inte nog med att det är ett halv år sedan vår lilla ängel föddes det är dessutom risk för mens, varje gång jag går på toa är jag jätte orolig för att det ska vara blod på pappret (eller något annat som är bevis på att mensen är på G). Jag har varit så nervös till och från idag att jag skakat. Vissa kanske nu tänker varför tar hon inte ett graviditetstest? jo visst skulle jag kunna göra det men jag tror verkligen inte att det skulle visa något om jag är gravid och då blir jag väl bara ännu mer förtvivlad eller förvirrad. Jag vill ju så otroligt gärna vara gravid nu, det är ju inte bara det att jag vill vara gravid jag är också orolig inför, annars, kommande IVF-behandlig och allt vad det skulle innebära. Tänk om jag bara kunde få vara gravid!

Och lilla Noa jag kommer inte sakna dig mindre för att jag skulle bli gravid och vi skulle få ett litet syskon till dig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *