Mens eller icke mens

Jag har även denna gång en massa graviditetssymtom och jag vet verkligen inte vad jag ska tro. Nu börjar det närma sig mensen och jag har många såna symtom också, vissa stunder tror jag att mensen kommer att komma andra stunder inte. Jag har också blivit orolig för att jag kanske har livmoderinflamation, om jag inte är gravid så börjar jag starkt undra. Jag har även feberkänningar vilket kan vara ett tecken på att jag har det, det kan ju även vara ett tecken på att jag bara har feber på grund av att jag är förkyld. Jag vet inte om jag är en hypokondriker som är skengravid eller om jag är förkyld, gravid (och lite hypokondrisk). Jag hoppas så innerligt att jag är gravid, det går inte att beskriva. Om man någonsin försökt bli gravid och det kanske går lite trögt så vill man så gärna bli gravid men det är inte i närheten av hur det är att ha förlorat en bebis och sen önska att man blir gravid igen. Längtan är så otroligt stark. Och som jag skrivit förut, jag tror inte att allt kommer att bli bra för att jag blir gravid igen men jag tror att det kan hjälpa oss vidare till nästa steg. Noa kommer vi alltid att sörja och alltid att sakna och den åttonde och tionde varje månad tror jag alltid kommer att ha en viss betydelse. Jag vill bara ha en liten bebis som jag kan överösa med all den kärlek jag har att ge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *