”Hälsat på” Noa

Idag var vi ute en sväng med båten och åkte ut till Noas ställe, där vi spridde askan. Vi pratade lite med honom och det kändes lite skönt att komma ut på ”sjön”. Jag kände mig lite fridfull när man satt där ute och guppade. Jag saknar honom så jätte mycket och jag önskar så att han vore här, vår lilla plutt.

I morgon är det ett år sedan vi flyttade in i huset, tänk om Noa hade kommit ut på tid då hade han blivit ett halvår samma dag som vi bott i huset i ett år… Det är sjukt vad mycket som ha hänt på ett år, hur känslorna har åkt berg och dalbana och hur konstigt livet blev.

Veckan som kommer har vi semester och jag känner verkligen att jag vill åka någonstans, vet dock inte vart. Jag funderar på nåt SPA, kanske kan vara ett bra sätt att slappna av på och en lagom ”lång” resa. En eller max två nätter räcker för mig sen måste jag nog hem men det skulle vara enormt skönt att komma iväg och bara koppla av i någon eller några dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *