Då har man tagit sig en fru

I lördags gifte jag mig och jag kunde känna lycka för första gången på fem månader och det var en så befriande känsla och även om den bara varade en stund så gjorde den verkligen det som jag hoppades att den skulle göra. Den gjorde att jag börjar se saker lite anorlunda igen, livet handlar inte längre bara om Noas död och saknaden efter honom eller att få ett syskon till honom. Även om det fortfarande är det primära i livet, att få ett syskon till vår älskling, så kan jag börja tänka på hur resten av livet ska se ut. När jag ska bli klar med skolan, hur jag ska göra med jobbet och så vidare. Det är ju fortfarande svårt att göra exakta planer men jag känner ändå vilja att plugga och bli klar med utbildningen och så småningom få ett arbete som jag vill ha.

Jag började även jobba i tisdags och även det kändes skönt, det var nog faktiskt alldeles lagom att börja jobba nu, jag behöver göra något annat, komma ut bland folk. Det känns fortfarande läskigt och väldigt ”främmande” att behöva stå i receptionen ensam men förhoppningsvis så behöver jag inte göra det på ett tag utan kan gå några fler pass där vi är två och sen kanske mjukstarta lite med eftermiddagspass. Det var nog dessutom väldigt bra för mig att börja med två pass, jag tror att det hade blivit jobbigt om jag även hade jobbat idag. Kände i morse att det var tungt och trodde att den här dagen skulle bli en väldigt jobbig dag.

3 svar på ”Då har man tagit sig en fru”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *