Klarar inte av att se bebisar…

Jag börjar må ganska ”bra” nu, jag kan vistas ute baland folk utan stöd av Petra hela tiden men jag klarar inte av att se eller höra bebisar. Ofta när jag ser en, framförallt när jag tror att den är i samma ålder som Noa skulle ha varit, så börjar jag gråta, helt plötsligt och oförberett. Jag älskar verkligen bebisar annars men jag klarar bara inte av dem nu, de söta små mjuka liven som inte klarar sig utan någon som tar hand om dem. Jag blir bara så förtvivlat ledsen över att jag inte fick behålla min underbara lilla bebis och jag är så avundsjuk på alla som har sina hos sig. Jag älskar min lilla pojke mer än vad jag någonsin skulle kunna beskriva för någon, det är ett sätt att älska som bara en förälder kan förstå. Jag sitter här med ett foto på honom, där han har en landstingettröja och ett par alldeles för små byxor på sig och jag bara önskar att han låg här i min famn.Han var så enormt söt och jag kan inte annat än att önska att allt var annorlunda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *