13 och 45

Ringde barnmorskan på fertilitetsenheten nu på morgon och fick en tid för insemination klockan 1345. Hon frågade även om jag hade så lång cykel nu (skulle vara 33 dagar om man bara räknar denna) och jag sa att jag inte visste och frågade om hon trodde det var någon fara. Det verkade dock inte vara så vi ska få komma idag och jag blev så glad. Det kändes helt plötsligt lite lättare igen, det kommer nog dock vara jobbiga två veckor (fram till mensen kommer, eller inte kommer)… Men vad jag längtar till illamående, ryggont, brist på rörelsefrihet och alldeles förstora och tunga bröst… De orden kommer jag nog få äta upp när jag väl sitter där med en cola i handen och kommer ihåg hur jävla hemskt det var med allt illamående, all ryggvärk och hur icke mobil man var… Men jag hoppas så att vi får en liten bebis till i februari/mars nästa år… Vad jag hoppas att jag inte får nån mer mens i år (alltså att jag blir gravid då och inte att mensen slutar komma)…

Älskade lilla Noa tänk om du får bli storebror snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *