Rädd

Denna jävla rädsla, dessa jävla känslor, denna jävla bergochdalbana. Varför ska det vara så jobbigt, har inte fått ägglossning ännu och alla tankar kring det gör mig tokig. Frustrationen över att Noa inte finns hör gör mig tokig, allt gör mig tokig just nu. Jag tror i och för sig att ägglossningen är på gång och att jag kommer att få ett positivt test i morgon (hade ganska ordentligt streck när jag testade tidigare idag). Jag vet inte om jag är redo, men samtidigt kommer jag någonsin att vara det, är det bara rädsla? Det är så jobbigt, även om jag försöker fokusera på det vi har just nu så kan man ju inte undgå att tänka på de nio skräckfyllda månaderna man har framför sig när man väl har blivit gravid. Men vad har jag för val? Jag vill ju ha ett syskon till lilla Noa, jag vill ju så gärna få vara förälder på ”riktigt” och inte bara må dåligt så fort jag ser en bebis och dess stolta lyckliga föräldrar, jag vill vara en av dem, jag vill också vara lycklig förälder…

2 svar på ”Rädd”

  1. Följer dig och önskar det går bra med inseminationen! Jag har kollat som besatt nu i dagarna efter min ägglossning och fick igår något jag tror var positivt. Det visade positivt på dagen men på kvällen visade det inget med CB. Får jag fråga vad du använder för tester? Tester du flera gånger om dagen? Kan tänka mig du är expert på detta på grund av att det ska ske en insemination.

    Stor lycka till kram till dig från mig

    1. Eftersom att vi just gör insemination så ska man använda CBs just för att är det en glad gubbe så vet man. Jag har även använt billigare varianter och trott att de visat positivt men sen när jag gjort ett CB så var det inte det. Jag kissar i en mugg (som jag spar urinet i medan jag väntar) och ser jag något täcken på att det kanske kan vara positivt på budgettesten så testar jag med CBs test. När jag blev gravid med Noa så testade jag bara på morgonen och bara med CB, jag fick dock några budgettest av min syrra som jag använde nu innan vi fick börja med inseminationer igen och efter det har jag även gjort på kvällen. Jag testade dock i min förra cykel med de billiga och såg att jag hade positivt i drygt ett dygn. Jag har dock läst att man kan ha det under en väldigt kort tid och därför kan ju en del behöva testa flera gånger på en dag för att pricka in. De billiga testerna som jag har visar alltid ett svagt sträck för mig så jag tycker de kan vara lite otydliga (det är även därför de kräver att man ska använda CB när man ska insemineras).

      Tack! Lycka till ni med! All väntan är så frustrerande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *