Ägglossning och mår illa

Då har jag då ett positivt ägglossningstest och jag mår illa, har en klump i magen och är livrädd. Jag vet inte om det är så att jag inte är redo eller om det bara är så att jag är rädd, sen undrar jag i och för sig om jag någonsin kommer att vara redo, vem är redo att spendera nio månader i rädsla, ångest och ovisshet? Jag vill ju så gärna vara gravid igen men samtidigt så längtar jag ju inte direkt efter allt negativt som det kommer att innebära. All rädsla och oro. Jag tror även att viss rädsla bottnar i att vi har så få gånger på oss, det är den här och en gång till sen måste vi ta beslut om IVF eller inte. Håll alla tummar ni kan hålla för oss i morgon (jag antar att vi får komma i morgon). Jag kanske ska försöka fokusera på det positiva med en graviditet också även om det positiva känns så oerhört långt borta för oss just nu… Ta en dag i taget, en vecka i taget en månad i taget sen sitter vi där med en frisk levande bebis i famnen (hoppas, hoppas, hoppas)!

Noa du kanske får ett syskon om nio månader vad säger du om det?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *