Bröllop

Igår gifte sig min syster med sin sambo och det var en ordentlig (och påkostad) fest. Det var faktiskt riktigt kul och trevligt och det känns som att de verkligen fick ett bra bröllop. Det var ett par som hade en bebis med sig, som var tre månader (typiskt) och killen satt mitt emot mig och när hans tjej kom över med deras dotter till honom så blev det jobbigt och jag var tvungen att gå där ifrån. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt med bebisar, jag hade ju sett bebisen innan även om jag inte var framme vid den och hälsade på dem när de höll i bebisen, men ändå… Det var lite som när vi kollade på Vänner här om dagen och i andra avsnittet görs ett ultraljud, jag visste att ultraljudet skulle komma, men tänkte inte på att man även skulle höra ljudet av hjärtslag, det där jätte bekanta ljudet som man fick höra varje gång man var hos barnmorskan och det som bekräftade att han fortfarande levde. Var mycket jobbigt…

I alla fall så var bröllopet mycket fint och det var kul att gå på ett lite traditionellt bröllop (de gifte sig inte i kyrkan men festen var väldigt så traditionsenlig). Hoppas de blir lyckliga och att de var nöjda med bröllopet, det är ju det som är det viktigaste… Det var ju bara synd att lilla Noa inte fick vara med på sin mosters bröllop…

Har för övrigt fortfarande inte fått ett positivt ägglossningstest men hoppas på att få det i eftermiddag eller i morgonbitti, kommer annars bli lite nervös…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *