Sysselsatt…

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det händer inte direkt så mycket mer än det vanliga. Det är kanske lite bättre igen men känner en svag ångest och rädsla. Jag har fortfarande inte fått min ägglossning så jag hoppas bara så innerligt att den ska komma nu och jag blir gravid. Det är ju två veckor till av ovisshet efter att ägglossningen har kommit. Jag hoppas bara att det går bra. Jag har försökt gör de saker som jag sagt att jag ska göra innan jag eventuellt blir gravid så jag kan ta det lite extra lugnt de närmsta veckorna efter. Vi håller på och gör ordning våran baksida och det är en jävla massa som ska grävas och dras. Jag har i alla fall fixat det ”lilla” som jag sagt att jag ska göra där och funderar på att tvätta fasaden vid grovingången (är kanske inte så bra att göra när man är gravid). Det är ju även bra sätt att dels röra lite på sig men också att ha något att göra. Måste även ta mig ner till centrum och kolla om jag kan hitta nåt vettigt som jag kan ha på min systers bröllop på lördag, har inte direkt några byxor eller liknande som jag kan ha (inte lätt att ha blivit för tjock)…

Saknar så klart min lilla bebis och tänker på honom mer än konstant, har var så liten och det är så orättvist…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *