Donator

Att allt ska bli så jävla drygt jämt. Ringde idag till fertilitetsenheten för att säga att jag fått min mens (det ska man göra så de kan se hur ens cykel är och säga när man ska börja testa). Eftersom att jag är så jävla nojig av mig så frågar jag då också om vi kommer att få samma donator som vi hade sist (det var det beskedet vi har fått av vår läkare på Danderyd men som sagt jag är ju så nojig av mig så jag måste ändå dubbelkolla). När jag frågar det så ser inte hon som jag pratar med något om vi inte skulle få det eller om vi ska få det. Jag talar då om att vår läkare på Danderyd hade pratat med någon hos dem om att vi ville ha samma donator och om att vi skulle få börja om från början (fast då med samma donator). Hon i telefonen blir nästan lite irriterad och säger typ att hon tycker det verkar konstigt att vi skulle få sex nya försök då vi redan har använt tre (på hennes ton lät det lite som att det skulle vara orättvist typ om vi fick sex nya försök). Jag sa att eftersom att det som har hänt har hänt så var det lite special, det var den upplysningen som vi fick. Nu sitter jag i alla fall här och nojjar som fan över att vi kanske inte får göra sex försök, jag blir tokig…

Varför kan alla inte bara ha samma information så jag slipper det här nojjandet?

Varför kunde inte Noa ha fått överlevt??? Varför?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *