Lycka, om än för bara en liten stund

Kände nån konstig känsla här för en stund sedan, jag gjorde ägglossningstest och det var positivt. Jag tror att det var en stund av ren lycka, det var så länge sedan jag kände en sån känsla så jag började skaka lite och började nästan gråta. Konstigt hur man reagerar. Det kändes skönt att få känna en liten gnutta lycka om än för en liten stund. Hoppas den lyckan får hålla i sig nu och jag blir gravid. Det sjuka i det hela är att det idag är exakt ett år sedan Noa blev till. Om jag blir gravid nu (imorgon) så kan nästa bebis få samma beräknatdatum som Noa (fast ett år senare) hur sjukt skulle inte det vara (på ett positivt sätt)?! Jag hoppas så innerligt nu, ska försöka vara positiv och bara hoppas på det bästa! (Det bästa som är möjligt) Hoppas bara att de har öppet i morgon men det borde de ha, det är ju trotts allt en vanlig vardag även om det är en klämdag… Om det nu mot förmodan är någon annan som läser denna blogg så hålla tummarna för mig!

Lilla Noa tänk att du kanske är storebror om nio månader, skulle inte det vara underbart?! Noa jag älskar dig så oändligt mycket ändå och visst hade vi önskat att du vore här och det kommer vi alltid att önska!

2 svar på ”Lycka, om än för bara en liten stund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *