Så många tankar

Det är alltid så många tankar som snurrar i huvudet. Tankar på Noa, tankar på syskon, tankar på livet… De flesta tankarna kretsar dock runt Noa och att skaffa fler barn, ibland blandas de och ibland så är de extremt intersiva på bara en sak. Jag saknar min lilla snutt så oerhört mycket det bara gör så ont. Jag vill ju bara ha honom här! Jag vet att det är ofta jag skriver det men det spelar inte någonroll hur mycket jag skriver det, saknaden blir verken mindre eller lättare. Jag vill ju bara ha min älskade lilla son här! Varför fick han inte vara här?

Jag är också livrädd för att jag inte ska kunna bli med barn igen, jag vet inte riktigt varför för ingenting tyder på att det skulle vara så men det är väl mest rädslan över att inte få ett levande barn som finns där hela tiden. Just nu är ju fokuset på att få ägglossning och få göra ett nytt försök, när jag väl blivit med barn så kommer rädslan säkert gå över till rädsla över att få missfall och så vidare… Jag blir dock sjukt stressad av att inte få min ägglossning, framför allt nu när det är långhelg och de har ju bara öppet på vardagar på fertilitetsavdelningen. Jag hoppas så innerligt att jag får min ägglossning i morgon eller absolut senast på fredag morgon… Blir så stressad av situationen, jag vill ju göra ett försök NU och jag vill så gärna vara gravid igen.

Var förövrigt på jobbet igår och hälsade på, det var jobbigt, gick direkt upp på övervåningen för att slippa träffa mina kollegor. Många av de som jobbar där nu är sånna som jag inte har jobbat jätte mycket med och sen eftersom att jag inte jobbar så mycket så har jag inte så mycket kontakt med de som jobbar där heller. Kändes konstigt att komma dit, jag hade ju planerat att ha min lilla bebis med mig när jag skulle hälsa på där. Det var ju inte så här det skulle vara.
Det gick i alla fall ganska bra att hälsa på, det var ganska skönt att prata med L och H, L kanske inte alltid är den bästa när han ska prata med sin personal men när det gäller jobbiga saker så är han väldigt försående och har ofta många kloka saker och säga.

Vad jag önskar att lilla Noa var här! Jag önskar också att jag får ägglossning imorgon eller tidigt på fredag så jag kan få bli gravid (eller i alla fall få chansen att bli gravid). Jag vill ju så gärna ha en liten bebis här och nu när det inte kunde bli Noa så vill jag ha ett syskon till honom så fort det nu är möjligt!
Älskade Noa jag saknar dig så innerligt mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *