Gå ut

Jag är fotfarande ”rädd” för att gå ut, eller jag går ju utanför huset men jag lämnar det nästan aldrig ensam. Tycker att det är konstigt att jag fortfarande är rädd för att lämna huset ensam, när jag mår som bäst så känns det som att det inte skulle vara några problem men det är väl det att jag fortfarande är så instabil och fortfarande tycker att det är så jobbigt att vara bland folk jag inte känner. Men det är ändå lite konstigt, jag har rest flera gånger helt ensam men jag klarar inte av att gå en promenad eller åka och handla helt ensam nu… Livet är konstigt…

Har suttit och fixat lite med fotalbumet på Noa, det var jobbigt men samtidigt inte… Konstigt det där… Jag saknar honom så himla mycket! Älskade Noa hade det inte varit bättre om du hade fått stanna här hos oss?! Jag älskar dig så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *