minnessida

Idag har jag gjort klart Noas minnessida, jag har gjort den för att folk som vill se bilder på honom och läsa dikter som jag har skrivit ska kunna göra det. Det är inte jätte många bilder och inte jätte många dikter men några. Den fösta bilden som ligger på minnessidan är det fotot som vi har uppsatt på väggen de andra två ser man Noas blåmärken mer och är man lite känslig så kanske det är jobbigt. Jag vill dock att Noa ska ha en egen liten sida av internat, han fick ju inget annat. Jag vill att hela världen ska få se hur min lilla Noa ser ut och hur söt och underbar han var. Det var lite jobbigt att göra sidan, till en början, allt är jobbigt. Nu är den i alla fall klar, tror jag, och jag blev ganska nöjd. Den är simpel men fin. Jag som redan hade börjat göra en sida på grund av Noa, en fotoalbumssida där jag skulle lägga upp bilder på allt han gjorde… Ska göra klart sidan ändå och hoppas att jag får använda den när Noas syskon kommer till världen… Älskade Noa jag saknar dig så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *