kan inte sova

Jag är sjukt trött men kan inte sova, har legat halva natten och tänkt, på allt och inget. Det har inte varit så mycket jobbiga tankar, mer på framtiden och få fler barn. Det ligger ändå nåt obehagligt och ”gnager” i bakgrunden, det känns så konstigt. Alla känslor som man inte har upplevt tidigare, obehaget eller vad man ska kalla det som alltid ligger där och gnager i bakgrunden, det är svårt att sätt ord på känslan. All rädsla som hela tiden svämmar över ihop med den oerhörda saknaden efter min lilla son. Tankar om att bli gravid eller inte kunna bli gravid, att ägglossningen inte har kommit igång (eller kommit ännu). Så mycket som snurrar. Jag vill bara vara gravid, så jag vet att det fungerar, så jag kan få en levande bebis att överösa med kärlek. Jag vill bara ha en liten bebis, jag vill ha min son helst av allt men det går ju tyvärr inte. Jag vill bara vara gravid och få ett friskt och levande barn (eller två). Den här avundsjukan på alla andra som fått levande barn är så jobbig, är så rädd för att man inte kommer att orka umgås med folk som har små barn. Tänk om vi aldrig mer får ett barn eller om även det barnet dör, det är så hemskt, jag vill ju bara ha min lilla Noa…

Jag tror väl att det ska gå och att det ska gå bra med nästa bebis men oron finns ändå där för tänk om jag inte får nåt levande barn, vad ska jag då göra?!

Jag saknar dig för alltid Noa, du finns så djupt inom mig och jag älskar dig mer än vad jag trodde var möjligt… Vaka över oss och hjälp oss att få fler, friska och levande barn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *