Två månader

Idag är en jobbig dag, vet inte om det är för att Noa föddes för två månader sedan idag eller om det bara är jobbigt ändå. Jag saknar honom så klart hela tiden men i bland känns det ändå helt okej (inte att Noa inte är här, men livet). Idag är i alla fall en sån där dag när man bara vill gräva ner sig i ett hål och stanna där för det spelar ingen roll hur starkt solen lyser och hur vackra alla vårblommor är, livet känns bara skittungt och jätte jobbigt.

Jag har tänkt mycket på det där med Noas syskon och jag vet inte hur jag ska klara av en graviditet till. Jag har till och med börjat undra om jag vill ha fler barn, men det vet jag ju att jag vill, graviditeten skrämmer mig så himla mycket… Tänk om nästa bebis inte heller kommer ut levande, vad ska vi göra då, hur ska man överleva… Vågar knappt tänka tanken men den är ändå där hela tiden… Tänk bara om lilla Noa hade fått vara här istället, det hade ju varit så mycket bättre, livet hade varit så lyckligt (tror jag)…
Älskade Noa jag saknar dig så!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *