Min älskade son jag saknar dig så

Min älskade Noa jag saknar dig så.
Igår var vi i centrum och åt glass när vi såg ett par gå med sin väldigt nyfödda bebis. Petra sa att du skulle vara äldre än den lilla bebisen, och det skulle du, om du vore här. Pricis när de hade gått så kom två studenter och tanken slog mig att du aldrig kommer att få ta studenten. Det är så mycket du aldrig kommer att få göra, du kommer aldrig att få skrapa ditt knä när du springer alldeles för fort ner för en backe och ramlar, du kommer aldrig att få bli sur på oss när vi släpper taget om cykeln när du ska lära dig cykla, du kommer aldrig att få känna lyckan av att äntligen få börja skolan, du kommer aldrig att få en första kyss, du kommer aldrig att få bli kär, du kommer aldrig att få egna barn, du kommer aldrig att bli gammal, det finns så mycket du aldrig kommer att få göra men jag hoppas att du känner den kärlek vi har till dig och jag hoppas att den värmer dig.
Vi älskar dig nu och för alltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *