Älskade Noa

Min lilla mini plutt jag saknar dig så, du skulle ju vara här hos oss nu. Vi är så lyckliga för att vi har dig men så förtvivlade över att du inte finns här hos oss. Vi hade ju längtat så mycket efter dig och allt verkade ju se så bra ut och så hände det här. Varför fick du inte stanna kvar hos oss? Jag ville ju hålla om dig och trösta dig, ge dig kärlek och lära dig livet, så mycket man nu kan lära sig livet.
Vi har så mycket kärlek att ge, den kärleken vi skulle ge dig ligger och gnager inom oss. Vi har tänkt att skaffa ett syskon till dig, snart, men för det så betyder det inte att vi kommer att sakna dig mindre eller älska dig mindre, vi måste bara få ett till barn, ett levande barn. Det var ju inte så här det skulle bli Noa. Vi älskar dig så obeskrivligt mycket och det känns hopplöst att inte ha dig här. Jag hoppas att du har det bra, vart du än är, och jag hoppas att jag en dag får träffa dig och ge lite av den kärlek jag har inom mig till dig.

Älskar dig för evigt min lilla pojke!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *