Samtal från inseminationssjukhuset

Nyss ringde de ifrån inseminationssjukhuset och frågade om vi hade fått barn, jag hade precis gråtit lite så jag var väl inte på topp och hade lite svårt att få fram orden när hon frågade. Hon som jag pratade med var jättetrevlig och hon blev väldigt berörd, vilket kanske inte är så konstigt om man inte blir berörd när man får höra att en bebis har dött så måste man ju vara utan empati…
Hon sa att vi skulle höra av oss när vi ville ”börja om”, jag vet inte om det var klumpigt uttryckt av henne eller om det verkligen är så att vi får börja om. Den ansvarige på avdelningen ska i alla fall ringa upp, hoppas på snart, så får vi väl se vad hon säger. Jag håller i alla fall tummarna och hoppas på det bästa för jag vill så gärna ge Noa ett litet syskon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *