Jag saknar min lilla Noa

Idag har jag tänkt extra mycket på min lilla Noa, jag har tänkt på när han kom ut, hur liten han såg ut och hur varm och mjuk han var. Jag har tänkt på hur hemskt det är att det som kanske hade kunnat rädda hans liv var mer forskning. Jag har tänkt på hur stört det är att folk ger råd till föräldrar som är helt befängda. Jag har tänkt på Noas syskon, de som han en dag kommer att få. Jag har tänkt på Noa så hela min kropp värker. Jag har tänkt på hur han skulle ha varit med oss idag när vi var i Täby och handlade skor. Jag har tänkt på hur han skulle ligga och sova i sin vagn när jag grävde upp rosorna på baksidan.
Jag har hela dagen tänkt på världens sötaste lilla kille. Min älskade och oerhört saknade lilla Noa. Jag har tänkt på dig hela dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *